Kimppakyydit

Jos olet kyytiä vailla tai autossasi on tilaa, voitte sopia siitä keskenänne kommentoimalla tätä artikkelia. Välttääksemme spämmipostin, ylläpito hyväksyy jokaisen kommentin erikseen.

KategoriatYleinen

6 vastausta artikkeliin “Kimppakyydit”

  1. Hei. Tulen Hesasta, Vuosaaresta ja tarvitsen kyytiä Visuvedelle ja sieltä takaisin. Jos autossasi on tilaa niin otan mielelläni osaa kuluihin. Anne Lappalainen

  2. Toinenkin matkaaja Helsingistä Visuvedelle, vain synttäreille 21.7., myös kyytiä vailla. Mielellään osallistun kuluihin ja liikun minne tahansa pääkaupunkiseudulla, jos pääsee kyydillä loppumatkan. Lähden itse liikkeelle Kalliosta.

  3. Onko kukaan tulossa Kokkolasta 21.7. ja autossa olisi tilaa yhdelle naisihmiselle?

  4. Lähden synttäreille työstä Hämeenlinnassa 21.7. klo 15.30 maissa, poikkean kotona Tampereen Haukiluomassa ja jatkan siitä synttäreille jossa olen nippanappa klo 18 maissa. Yövyn Visuvedellä/Virroilla jossakin 21.-22.7. Mun kyydissä pääsee 4 mutta ehdin ottamaan kyytiin vain matkani varrelta; Hämeenlinnan Tiiriön ABC:lta, Nokian Kolmen Kulman ABC:lta, Ylöjärven Liikuntakeskukselta tai Kurun keskustasta. Jos tästä on Sinulle apua, ota yhteyttä; P 040 5176 136.

Kommentit on suljettu.